dinsdag 6 augustus 2013

Optredens september 2013


30, 31 aug en1 sept: presenteren van Kaaipotfestival Turnhout. Met o.a. CPeX, De Sexy Jametten, Frank Boeijen, The Baboons en nog veel meer (zoals Sam Gooris). Meer info hier.

5 sept: presenteren Poëzie aan de Sloot. Het grootste poëziefestival van Turnhout en omstreken in terug. Met verschillende topdichters en muzikanten.

7 sept: comedyoptreden in Ranonkel Turnhout. Samen met Wouter van Peer en Steven Woestenborghs (presentator).

8 sept: poëzieoptreden aan de fietsersbrug in Turnhout naar aanleiding van de feesten rond het Bels lijntje. Samen met Esther Porcelijn. Om 15u30, 16u00 en 16.30 uur. Meer info hier.

8 sept: optreden op Zoem Zoem Zoem. Een zeer fijne poëziehappening in Herentals. Meer info hier. Ik ben om 20u30. Ook Tom Driesen, Jan de Vrij, Peer Friends en vele anderen zijn van de partij.

27 sept: comedyoptreden in Giels Bos. Samen met Lies Lefever en Sus Van de Leest.

12 okt: presenteren Sprekende Ezels Turnhout. om 20u in 't Pand, warandestraat 64, Turnhout. Met Wouter van Peer, Sara Eelen en 6 andere acts. Wil je komen optreden? Mail wpaeshuy apenstaartje Hotmail punt com.

2 opmerkingen:

  1. Dag Paskahuussi.
    Is er ergens een omgeving waar er écht wordt geüpdatet waar jij (en de andere Turnhoutse schrijvers/dichters/...) mee bezig zijn?
    Groeten, Britt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fan worden van Collectief Dichterbij op facebook is de beste optie. Er is ook een mailinglist van Collectief Dichterbij. daarvoor moet je mailen naar collectiefdichterbij@hotmail.be !

    BeantwoordenVerwijderen