vrijdag 26 november 2010

de Krant

een tekst van toen ik 17 was:

Ken je dat gevoel? dat je 's morgens opstaat met een broek vol goesting, en je zo geil bent als heel de Europese otterpopulatie. Nu niet dat er nog veel otters rondzwemmen hier, maar toch. Geil zijn.

Je lief is de avond voordien langsgeweest, en zoals dat soms gaat met je lief, wat gesmos. Voelen dat haar borsten nog wel daar hangen waar je ze de laatste keer hebt achtergelaten, tasten dat die kreukel nog wel in haar billen zit, geen cellulitis, maar een kreukel door gebrek aan strijk, en ruikend thuiskomen bij die vertrouwde geur. Je hebt je kleren onhandig van je lijf verwijderd, waarom moet een T-shirt over je hoofd als je tong juist in iemand anders zijn mond zit? Je hebt haar blouse losgeknoopt, haar beha van de haak gehaald en je haakt beide duimen aan de zijkant achter haar slip, je linker aan haar rechterkant, en je rechter aan je linkerkkant. En dan, als ultieme anticlimax word je teruggefloten omdat ze haar regels heeft. Je zou voor minder anarchist worden met al die regels, maandstonden, russen, loeten en de rooie vlag.

Dus er gebeurt niets, waarmee ik niets bedoel, als dat niet kan dan hoeft de rest ook niet. Je lief gaat naar huis en jij gaat slapen met je lul die van zwaarte door je buik dreigt te vallen. Rukken doe je niet, dat is voor mensen zonder lief of voor mensen met een lief waar geen ruk aan is. En dus sta je 's morgens op met nog steeds een zware rots in je broek, je schraapt je keien bijeen en kleed je aan met maar een gedachte, seks. Je haalt je krent uit je brievenkus en begint de poorvagina te pezen in je neuken. Je pakt het blood uit de bust en je smeert jezelf een boken met kontfituur. Je bent nog steeds je gatet aan het pezen en je peest hardop: tong, aars en paring steeds zeldschamer aan de Belgische bust, Vulvauitbartsing op Reeta, Peeters poept flauwelul, een sexpert beweert dat Sm masten piet schedelijk zijn, man stal fietsen in zijn tuin die er al een maand stonden, weer een bloedbad in Magdad, nieuwe regels omtrent russische uitvoer.

Ken je dat gevoel? Dat je denkt dat heel de wereld tegen je is? Je zou van minder gek worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten