zondag 20 februari 2011

Turn! Out City Night!


Voor het vierde jaar op rij programmeer ik een powezie/kleinkunstpodium op Turn! Out City Night op 5 maart in de Kuub, CC warande, Turnhout. Ik ben heel eerlijk als ik u vertel dat dit de sterkste line-up is in jaren. Kom tussen het dansen zeker even rusten in de terraszaal en genieten van een schoon gedicht of liedje!

Maarten Inghels schrijft poëzie, columns en kortverhalen voor diverse literaire tijdschriften en magazines en hij treedt regelmatig op eigen werk. Vorig jaar verscheen zijn debuutbundel 'Tumult' en in maart ligt de opvolger 'Waakzaam' in de rekken.

Spencer The Rover is een van de grote beloftes van het nieuwe jaar. Zijn liedjes worden regelmatig op de radio gespeeld en hij stond in het voorprogramma van K's Choice. Op Turn!-Out City Night zal hij een akoestische soloset komen spelen als afsluiter in de terraszaal. Niet te missen!

Maud Vanhauwaert wankelt op de grens tussen het podium en de poëzie. Haar voorstellingen houden het midden tussen een circusshow, een astronomische waarneming en een comedyoptreden. Ze bracht dit jaar de geweldige debuutbundel 'Ik ben mogelijk' uit.

Max greyson is een Antwerps poetryslammer, Hij stond al op diverse podia en is gooide hoge ogen op diverse slams.
In zijn unieke stijl geeft hij zijn sterk gestileerde visie op de wereld.

Charlien Adriaensens was lid van het theatercollectief Wolf en schrijft enorm leuke collumns. Haar stijl is prettig gestoord, jong en bijzonder origineel en ontzettend grappig. Laat u betoveren, meeslepen en ontroeren door dit okselfrisse schrijfdier.

Wim Paeshuyse is comedian, schrijver én de kersverse Turnhoutse stadsdichter. Hij omschrijft zijn optredens zelf als stand-up poetry, een mix tussen comedy en poetryslam.

Tom Driesen is een Turnhoutse dichter/ slammer. Zijn uitverkochte pizzeriaromantiek kreeg naast twee bekroonde gedichten ook als geheel prijs voor mooiste ontwerp. We hebben het laatste nog niet van hem gezien en het eerste is lang geleden. Wat brengt de toekomst voor dit talent uit eigen bodem
klaar

Josse Van Den Bogerd is een jonge singer-songwriter uit Turnhout die met zijn leuke liedjes al vele publieken wiste te bekoren. Hij speelt ook bij groepen als 'Video Volta' en 'Birdbrain'.

Wanna Panda? is een aanstekelijk jong duo uit Turnhout ze brengen frisse aanstekelijke liedjes. Zowel de zangeres als de liedjes zijn even schattig als een panda.

Annelien Leenders is het kleine zusje van Jeroen Leenders en zij brengt verrassende kleinkunstliedjes op gitaar met leuke teksten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten