zaterdag 5 februari 2011

Optredens Februari en verder


5 februari: Poëzie optreden op Westerzinnen in Turnhout. Theobalduskapel. Met onder andere Tom Driesen en nog een resem dichters.

23 februari: Optredens in een bed in het Centraal station van Antwerpen naar aanleiding van de persvoorstelling van The Generosity Experience

5 maart: Stand-up Poetry optreden op Turn Out City Nights 2011. Net als vorige jaren host ik er de oranje zaal en komen er enkele heel goede namen optreden.
Maarten Inghels, Maud Vanhauwaert, Spencer the Rover, Wanna Panda?, Tom Driesen en nog vele andere!

18 maart: Presenteren van Burundi Boum Boum in de Wollewei. De jaarlijkse benefietavond met ook dit jaar weer geweldige groepen: Da Fabrik, Birdbrain, Bottle of Moonshine en Gut Bucket Orchestra. Ook de afterparty belooft super te worden met Dj Court-a-sock ft Sugar Charlie. 3 eurie inkom (voor het goede doel!)

momenteel werken ik met drie anderen aan een nieuw project waarmee we in de zomer zullen rondtouren. later meer!

voor bookings kun je mij steeds contacteren op wpaeshuy@hotmail.com. zowel voor comedy, powezie als de mengvorm 'stand-up poetry'. verder kan je mij ook nog steeds met een andere dichter en muzikant boeken voor een optreden bij je thuis. meer info over http://startkabels.blogspot.com/2010/11/poetry-home.html.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten