woensdag 5 januari 2011

Gratis optredens Poetry @ home

Naar aanleiding van de week van de amateurkunsten geeft de Turnhoutse cultuurdienst enkele gratis Poetry @ home optredens weg. Hieronder staat meer info, voor de nodige inschrijvingsdocumenten kan u altijd een mail sturen naar wpaeshuy@hotmail.com

Beste

U bent geïnteresseerd om als gastheer/vrouw te fungeren bij een tweede reeks (t)huiskamerconcert. Waarvoor dank.Wij bezorgen u alvast wat meer informatie.

We plannen de voorstellingen (in overleg) in de periode eind april, begin mei. Dan is het immers ook de Week van de Amateurkunsten.

De stad sluit voor u als gastheer/gastvrouw een verzekering contractuele aansprakelijkheid af. Wij laten u tijdig weten aan wat voor optreden u zich kan verwachten.

U verzorgt

-de uitnodigingen van uw gasten. Doe dit in een ruime kring. Vraag uw vrienden, familie, collega’s, maar ook uw buren. Het kan zijn dat er ook geïnteresseerden op af komen, als er nog plaats is. Het is uiteraard niet de bedoeling om bijvoorbeeld een verjaardagsfeest op te fleuren met een optreden.

-het onthaal van uw gasten. Hoe u het onthaal verzorgt, daar bent u volledig vrij in. Biedt u een hapje of drankje aan? Doet u dit gratis of tegen kostprijs? Of schenkt u eventuele opbrengst aan een goed doel? Of vraagt u of uw gasten zelf iets meebrengen? Voorziet u zelf stoelen of vraagt u uw gasten deze mee te brengen?

-het onthaal van de artiesten. Deze komen iets vroeger om instrumenten te installeren, te stemmen,… Mogelijks komen ze ook al even op voorhand ter plaatse een kijkje nemen. Artiesten en gastheer/vrouw maken onderling de nodige afspraken.

Kan u ons de beperkte vragenlijst als bijlage terugbezorgen voor 30 januari? (deze vragenlijst kan u verkrijgen op wpaeshuy@hotmail.com)

Op basis van deze vragenlijst proberen wij de vragen en het muzikale en poëzieaanbod zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties, dan horen wij deze graag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten